schoenen mee op reis

Je gaat binnenkort op vakantie en dan moet je ook denken aan de juiste schoenen. Maar welke sandalen voor meisjes neem je dan mee? Voor je andere kinderen wellicht andere schoenen, maar één ding is zeker en dat is dat je schoenen op vakantie niet mag vergeten. Welke schoenen je mee gaat nemen op reis hangt natuurlijk af van wat je gaat doen. Is het een avontuurlijke vakantie of een rustige strandvakantie? Lees je goed in en dan weet je zelf welke schoenen er met jou mee op vakantie mogen! 

Sneakers mee op reis

Wat voor reis je ook zou maken, sneakers kunnen eigenlijk altijd mee. Je kunt ze vrijwel onder iedere outfit dragen. Als je een stedentrip gaat maken of je gaat de natuur verkennen, dan zal je hoe dan ook veel wandelen. Je hebt dan goede schoenen nodig en op sneakers kun je dan zeker vertrouwen. Als je er zeker van wil zijn dat je aan het einde van de dag geen pijnlijke voeten hebt, dan zijn de sneakers precies de schoenen die je nodig hebt. 

Slippers op vakantie dragen

Als je naar het strand gaat, dan zijn slippers een goede keuze. Lekker op het strand wandelen en ervoor zorgen dat je voeten niet te warm worden van het warme zand. Maar als je gaat backpacken zijn slippers ook een goede keuze. Het is soms wel eens fijn om wat af te wisselen en daarom is dit een goed alternatief. 

Wandelschoenen kiezen

Bergschoenen of wandelschoenen, je hebt ze nodig als je lange wandelingen wil maken. Maar ook als je met je camper of auto weggaat, kan je tussendoor veel kilometers afleggen en dan zijn goede schoenen van belang. Het is fijn dat ze van veters zijn voorzien, dan kun je ze namelijk aan je rugzak knopen als je ze even niet wil dragen. 

Sandalen een bewuste keuze

Sandalen heb je in allerlei soorten en maten en die draag je vast en zeker graag! Voor een rondreis, stedentrip of andere soort vakantie zijn ze dan ook ideaal. Fijn om af te wisselen en voor kinderen ook ideaal om op vakantie te dragen.

Wat kan je nog meer dragen?

Je zou op reis nog enkellaarsjes kunnen dragen, bijvoorbeeld als je uiteten gaat. Maar als het hard regent dan kun je misschien wel beter regenlaarzen of waterschoenen gebruiken. Kijk goed wat voor reis je gaat maken en stem daar je schoeisel op af.